Голф портал с нови страници

Голф портал и голф списание за любители на голфа. golf for business е уебсайтът за голф за голфъри от всички нива на хендикап.

голфъри

Истинският голфър трябва да може да играе голф, докато е на почивка. Поради това си сътрудничим с един от истинските специалисти за оферти за голф пътувания. Неслучайно компанията "event im trend" е и партньор за голф пътувания на новинарското списание Focus. При нас ще намерите не само няколко избрани Focus голф пътувания, но и всички оферти за пътуване, които имат нещо общо с голфа.

Голфът със сигурност не е от най-евтините спортове. Би било много досадно, ако поради липса на знания изхвърлите ненужни пари през прозореца за неподходящо оборудване за голф. Обясняваме необходимите технически условия и ви казваме за какво да внимавате.

golf-for-business се превръща в голф списание

През 2006 г. асортиментът беше значително разширен във всички области. След това рестартирането донесе желания успех. Оттогава броят на посетителите се е увеличил с повече от 40% от година на година!

Но вече бихме искали да получаваме допълнителни оферти в областите Голф пътувания и Голф недвижими имоти за да привлече вниманието. Площите "Голф за ловци на сделки" и Голф фитнес. Но ние винаги препоръчваме други интернет адреси, ако вярваме, че те предлагат висококачествена информация или оферти за геймърите. Днес препоръчваме страници по темата за дегустационни игрища за голф за начинаещи с цел да посещават лиценз за голф игрище. Тук ще получите информация за това къде лесно можете да намерите голф старт.

Голф училище Michel Monnard на Майорка

Искате ли да вземете лиценза си за голф на Майорка? Лицензът за голф се приема в Швейцария, Германия, Испания и Швеция.

Седалището на това голф училище е голф игрището Capdepera, но голф игрища за начинаещи и напреднали играчи, напреднали хендикап играчи и единични хендикапери се предлагат и на други голф игрища в Майорка.
Голф училище
Голф училище

G-SPY - модерната помощ за подобряване на вашата собствена игра на голф

Цифровият Caddy на G-SPY и свързаният с него метод на G-SPY отварят онези възможности за анализ и обучение, които преди са били достъпни само за професионалисти. Играчите от всички нива на умения бързо ще подобрят резултата и хендикапа си, като използват G-SPY.
Цифровият кади G-SPY се характеризира с лекота на използване, GPS измерване, незабавно изчисляване на резултатите и точна информация за играта. С устройство с размерите на мобилен телефон, цялата необходима информация по време на рунд на голф може да бъде записана и анализирана незабавно.

Повече информация на http://www.g-spy.com


Възползвайте се от голф турнир на голф клуба Adendorf в полза на фондацията NCL

В неделя, 11 юни 2006 г. от 9:30 ч., Голф клуб Adendorf ще бъде домакин на благотворителен голф турнир в полза на NCL Foundation. Г-н Franz Fietz, областен администратор на област Lüneburg, и кметът на Adendorf, г-н Joachim Pritzlaff, могат да бъдат спечелени като покровители. Известни гости като Ян Хофер, водещ на ежедневните новини и водещ, и актьорът Ян Йозеф Лиферс също са обявили присъствието си. Кръгла маса 70 Люнебург помага при провеждането на томбола и осигурява няколко играчи.


KIELER СЕДМИЦА GOLF OPEN 2006
На 24 юни 2006 г. в голф клуб Havighorst в Кил

Играйте ексклузивен голф турнир с нас на едно от най-красивите игрища в региона и след това отпразнувайте уникален летен фестивал на необикновено място над покривите на Кил.

Запазили сме най-добрите места за вас. За Нощта на играча ще ви посрещнем на върха, на паркинга на универсалния магазин LEIK, който се предлага изключително от OFFICE400 Business Center, с впечатляващата му гледка към сърцето на Килската седмица.

Основен спонсор: Cortal Consors.
Резервации под: Тел. 0700/44 66 55 33 или [email protected]

Пазаруване
Гаранция за най-добра цена в онлайн магазина myGolfoutlet

Гаранция за най-добра цена в голф магазина myGolfoutlet! Ако намерите артикули от техния асортимент на по-ниска цена при друг немски дилър, можете да ги получите в myGolfoutlet на същата цена. Просто изпратете офертата на [email protected].

(Търговете и офертите от чуждестранни дилъри, разбира се, са изключени.)


Търговски справедливи новини
Голфът излага Eldorado за ловци на сделки

С почти 26 000 посетители, Rheingolf отпразнува нов рекорд с ножове от 17 до 19 февруари. Многобройни доставчици на оборудване за голф представиха своите сделки и направиха големи пари, докато други по-специализирани доставчици не можаха да направят много добро заключение.

Присъдата за HanseGolf, проведена в Хамбург седмица по-рано, беше по-лоша. След обещаващ старт, HanseGolf се превърна във флоп за много изложители. Събота и неделя сутринта бяха по-скоро бедни, отколкото претъпкани. За първи път на входовете на изложението за голф бяха интегрирани касови апарати, интегрирани в туристическия панаир в Хамбург. Това отблъсна много „клиенти за влизане“ и разгневи някои изложители. Следователно от някои се чу, че няма да участват в търговския панаир през следващата година.

Отново само дискаунтърите бяха доволни, тъй като те все още успяваха да правят добър бизнес с отстъпки до 50% въпреки ниския брой посетители.

Организаторите ще трябва да измислят някои идеи за бъдещето, така че HanseGolf да не повтаря съдбата на други малки голф панаири.
Нашият партньор за сътрудничество показва как можете да постигнете успех с добра концепция. Ето снимки от просто кабината за голф!