fbpx

Опознай Българското черноморие докато практикуваш водни спортове

Българската природа е най-ценното, което имаме.

На едно малко късче земя в радиус 250 км е събрано съкровище от природни дадености и хиляди възможности за активности и спорт на открито. Снежни планини, пясъчни плажове, каменисти заливи, високи скали, пещери, разнообразие от растителни и животински видове, пълноводни реки.

Да караш сърф в България е

Богатство - запознаваш се с древната история на регионите, техните животински, растителни видове, релефа и подводните дадености.

Подкрепа за малките български бизнеси създадени с внимание и алтернативния туризъм в България.

Достъпно - няма граници, цената на обученията са много по-ниски от тези извън териториите ни, за сметка на това получаваш най-високо ниво обучение и индивидуално отношение.  

Предимство да учиш на роден език.

Въздух, Вода, Огън, Земя и.... Акаша!

Акаша преведено от санскрит означава „етер“, в различните вярвания има множество значения и форми – от най-малкият физически елемент, пространството в космоса, петия елемент, Акашови записи, небе и други.

Ние приемаме Акаша за петият елемент, духовната сила, от която произлизат всички елементи – въздух, вода, огън, земя.

Акаша съществува във всяко живо същество; без нея няма дух, няма душа, няма магия.

Ние сме свързани с природата и нейните същества, чрез този невидим елемент.

Спортовете на открито ни правят много по-сензитивни към заобикалящата ни среда, вкарват ни в динамиката на природата, нейното движение и вечния й кръговрат.

На сред този малък природен оазис ще откриеш и разнообразие от водни спортове – сърф, уиндсърф, кайтсърф , Stand up paddle, SUP йога, скимборд, бодиборд и други. Спортове, които те доближат до същността на природата и нейните елементи.

СЪРФАРИТА

Мечтаеш ли за нещо, което да те събуди, да те върне към онова детско любопитство и ентусиазъм, които карат душата ти да се впусне в приключения?!

Запознай се с нашите СЪРФАРИТА

КУРС ЗА ИНСТРУКТОРИ

Искаш ли офисът ти да е на плажа, морето работното място?

Квалифицирай се за уиндсърф инструктор.

СТАНИ ЧАСТ ОТ ЕКИПА

Искаш ли офисът ти да е на плажа, морето работното място и да няма нито един повтарящ се ден в твоето работно ежедневие?

Translate

Поръчай по имейл